Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/ prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale utilizatorilor care se inregistreaza pentru a beneficia de facilitatile oferite sau a celor care doresc sa intre in contact cu echipa platformei.

Prin intermediul aceastei politici dorim sa supunem atentiei vizitatorilor si utilizatorilor ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/  respecta drepturile pe care acestia le au in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Inainte de utiliza platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/ va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate in continuare.

Ce tip de date cu caracter personal prelucram si in ce scop?

Datele cu caracter personal solicitate de platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/ sunt prelucrate doar in scopurile mentionate in continuare:

Formularul de contact

Pentru a raspunde intrebarilor vizitatorilor si utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe platforma Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/, este necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, prenumele si adresa de e-mail.

Transmiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact disponibil pe site va solicita sa va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor solicitate in acest formular nu veti putea trimite mesajul.

Inregistrarea unui cont gratuit de utilizator

Pentru a putea beneficia de facilitatile oferite de platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/, asa cum sunt descrise in pagina de prezentare, vizitatorii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator. Datele cu caracter personal solicitate pentru inregistrare sunt numele, prenumele si adresa de e-mail.

Crearea unui cont de utilizator va solicita sa va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor solicitate in acest formular nu veti putea inregistra un cont.

Chestionare

Platforma https://www.recuperare-cardiaca.ro/ pune la dispozitia utilizatorilor chestionare care permit evaluarea riscului cardiovascular si prin intermediul carora utilizatorii pot primi recomandari pentru imbunatatirea starii de sanatate in procesul de recuperare cardiaca.

ATENTIE! Chestionarele de evaluare a riscului cardiovascular solicita date cu caracter personal de natura medicala

Completarea unui chestionar de evaluare a riscului cardiovascular va solicita sa va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor solicitate in acest formular nu veti putea primi recomandari pentru imbunatatirea starii de sanatate in procesul de recuperare cardiaca.

Cine are acces la datele prelucrate?

https://www.recuperare-cardiaca.ro/ se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului. Informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor nu vor fi transmise catre terti.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Datele dvs. sunt pastrate pe o durata de 5 ani de la data ultimei interactiuni pe care o aveti cu platforma.

Ce drepturi aveți ?

Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Pentru a beneficia de aceste drepturi va rugam sa ne transmiteti o solicitare prin intermediul formularului de contact.
TOP